3Dconnexion Přihlásit se

3DConnnexion

25.04.2016 08:50 Age: 3 yrs

Představení myši SpaceMouse® Enterprise od společnosti 3Dconnexion

Zcela nová 3D myš SpaceMouse Enterprise určená pro vrcholné konstruktérské výkony.

Mnichov, Německo – 25. dubna 2016: Připravte se na vyšší úroveň projektování v CAD softwaru s nově uvedenou 3D myší SpaceMouse Enterprise od společnosti 3Dconnexion určenou speciálně CAD profesionálům, kteří si při složité a dlouhotrvající práci určují ty nejvyšší dosažitelné standardy.

V případě 3D myši SpaceMouse Enterprise, která vychází ze stylu a schopností oceněných 3D myší SpaceMouse Pro a SpacePilot Pro, staví společnost 3Dconnexion na minulosti, aby proměnila budoucnost.

„V několika uplynulých letech jsme pronikli mnohem hlouběji do potřeb dnešních profesionálních designérů. Na základě těchto poznatků jsme vyvinuli 3D myš SpaceMouse Enterprise, která nabídne profesionálním CAD uživatelům dosud nejmodernější 3D vstupní zařízení,“ říká Antonio Pascucci, místopředseda společnosti 3Dconnexion pro vývoj produktů. „Tento velmi schopný, přesto však snadno použitelný nástroj nabízí nejžádanější nové funkce, což přináší uživatelům CAD softwaru zcela novou úroveň „síly dvou rukou“.“

Vlastnosti myši SpaceMouse Enterprise:

• Pochopení 3D konstrukčních návrhů v reálném čase: Díky patentovanému snímači 3D myši SpaceMouse Enterprise s technologií šesti stupňů volnosti (6DoF) a okamžitému přístupu k rychlým pohledům (QuickView), jak standardním, tak vlastním (Custom View)1  lze zobrazovat 3D modely snáze, než kdykoliv dříve.

1 Novinka, týká se výlučně myši SpaceMouse Enterprise.

• Rychlé a efektivní 3D modelování: S dvanácti oblíbenými příkazy aplikace na dosah prstů můžete jednodušeji provádět požadované úkony. Navíc získáte dokonalý přehled, protože na novém displeji 3D myši SpaceMouse Enterprise s vysokým rozlišením se zobrazují skutečné ikony z vaší aplikace2, takže známý panel nástrojů budete mít na dosah prstů.

2 V době uvedení na trh se na LCD displeji myši SpaceMouse Enterprise zobrazují ikony z aplikací Autodesk Inventor, CATIA, NX, Creo, SOLIDWORKS, Solid Edge, SketchUp, 3ds Max a Maya.

• Vyzkoušejte si ten rozdíl: Vaše ruce jsou vaše živobytí. 3D Myš SpaceMouse Enterprise je vyrobena tak, aby je za každou cenu chránila před bolestmi, které se stále častěji objevují u těžce pracujících CAD profesionálů. Fakticky se jedná o nejergonomičtější produkt, jaký jsme kdy vytvořili. Komplexní výběr tlačítek velkých jako klávesy na klávesnici včetně všech speciálních kláves (ENTER, DELETE, tabulátor, mezerník, CTRL, ALT, SHIFT a ESC) znamená mnohem méně pohybů ruky mezi 3D myší a klávesnicí, než kdy dříve, zatímco měkká opěrka ruky plné velikosti nabízí dosud největší pohodlí při práci oběma rukama.
  • Spolehlivost a podpora: Naše péče o zákazníky na nejvyšší úrovni vám přinese naprostou důvěru ve vaši investici. Naše nová záruka 3+1 nabízí standardní tříletou záruku, jako u ostatních zařízení 3Dconnexion z profesionální řady, plus další rok záruky při registraci produktu (do 90 dnů od data koupě).
  • Snadné přizpůsobení vašich nastavení: Díky prostému, nicméně velmi schopnému uživatelskému rozhraní ovladače 3DxWare 10 bude přizpůsobení vaší 3D myši SpaceMouse Enterprise hračkou. Jednotlivým tlačítkům můžete snadno přiřadit příkazy aplikace a další nastavení si můžete upravit přesně podle vašich potřeb.

Vítejte v novém standardu konstruktérských výkonů. Klekněte sem a ihned získáte další informace o myši SpaceMouse Enterprise, včetně technických specifikací, obsahu balení, podporovaných operačních systémů a certifikací/registrace.

Cena a dostupnost

SpaceMouse Enterprise je k dispozici ihned za zaváděcí cenu 359 EUR. SpaceMouse Enterprise se dodává také jako součást sady tvořené 3D myší SpaceMouse Enterprise, myší CadMouse, podložkou CadMouse Pad a dvouportovým USB rozbočovačem. Sada SpaceMouse Enterprise je k dispozici za zaváděcí cenu 399 EUR. Další informace o prodejcích a e-shopu 3Dconnexion najdete na stránkách www.3dconnexion.cz

O společnosti 3Dconnexion

3Dconnexion navrhuje výkonný, ergonomický hardware a elegantní, snadno použitelný software, jejichž bezproblémová kombinace umožňuje rychlou, pohodlnou a zábavnou práci v CAD aplikacích. Produkty 3Dconnexion od 3D myší řady SpaceMouse po myš CadMouse nabízejí CAD profesionálům vynikající způsob práce a interakce s digitálním světem.

Společnost 3Dconnexion přináší duševní pohodu CAD profesionálům z oblasti 3D designu, kteří navrhují budovy, stroje a výrobky tvořící základ našeho světa. Svou práci berou vážně, stejně jako my. Naše produkty využívají patentovanou technologii a vyznačují se nevídanou kvalitou provedení. Tato kombinace stojí za výkony, které CAD profesionálové požadují - a zasluhují.

Produkty 3Dconnexion jsou spolehlivé pomocníky, kteří nikdy nezklamou, stejně jako jejich uživatelé. Právě proto se již přes 20 let těšíme důvěře konstruktérů, architektů a designérů, jimž naše produkty usnadňují práci bez ohledu na náročnost.

Společnost 3Dconnexion má evropské sídlo v německém Mnichově a další zastoupení po celém světě. Sledujte aktuální vývoj společnosti i novinky z oboru na blogu 3Dconnexion a na sítích Facebook a Twitter.