3Dconnexion Přihlásit se

3DConnnexion

17.10.2017 04:20 Age: 1 year

3Dconnexion prezentuje sadu SpaceMouse Wireless Kit

Bezdrátové CAD řešení pro mobilní pracovní stanice

Mnichov, Německo,17. října 2017 – společnost 3Dconnexion, dodavatel vysoce výkonných vstupních zařízení pro CAD profesionály představuje sadu SpaceMouse Wireless Kit. Jedná se o mobilní CAD řešení obsahující vše, co konstruktéři a projektanti potřebují k efektivní práci oběma rukama. Pomocí bezdrátové 3D myši SpaceMouse Wireless v levé ruce lze plynulé nastavovat polohu objektu, zatímco s bezdrátovou myší CadMouse Wireless v pravé ruce je možno hladkými pohyby po podložce CadMouse Pad Compact upravovat nebo vytvářet objekty. Vysoce výkonný univerzální USB přijímač firmy 3Dconnexion poskytuje připojení v pásmu 2,4 GHz současně až pro pět bezdrátových zařízení od 3Dconnexion. Součástí soupravy jsou také lehká, nicméně odolní přepravní pouzdra pro obě myši, která chrání zařízení na cestách. Sada splňuje přesně ty požadavky, které moderní konstruktéři a projektanti očekávají od svých zařízení a umožnuje jim pracovat mobilně a bez snížení výkonnosti v CAD a 3D projektech.

Dostupnost a cena
Sada SpaceMouse Wireless Kit bude dostupná od 17. října 2017. Podporuje následující operační systémy:  Microsoft ® Windows od verze 7 and macOS od verze 10.10. Pravidelná cena činí 5460 Kč.

Součásti sady SpaceMouse Wireless Kit
:

• 3D myš SpaceMouse Wireless
  • Přepravní pouzdro pro SpaceMouse Wireless
  • Myš CadMouse Wireless
  • Přepravní pouzdro CadMouse Wireless
  • Podložka CadMouse Pad Compact
  • Univerzální USB přijímač od firmy 3Dconnexion
  • Kabel Micro USB

O 3Dconnexion
3Dconnexion navrhuje výkonný, ergonomický hardware a inteligentní, snadno použitelný software, jejichž bezproblémová kombinace umožnuje rychlou, pohodlnou a zábavnou práci s CAD aplikacemi. Výrobky 3Dconnexion od 3D myši řady SpaceMouse po myš CadMouse nabízejí CAD profesionálům vynikající způsob práce a interakce s digitálním světem. Hlavní sídla společnosti se nacházejí v Bostonu a Mnichově, a jejíž pobočky jsou rozmístěny po celém světě.

Kontakt pro tisk:
3Dconnexion